Vi i BIR Bedrift er stolte av å være med på Operasjon Dagsverk 2021 og bidra til en god sak sammen med ungdommen.

Hva går pengene til i årets prosjekt?

I år støtter OD-prosjektet ungdom i Sør-Afrika. Målet med prosjektet er å skape trygge møteplasser, hjelpe ungdom som sliter med skole og gi opplæring i politisk påvirkning. Om du ønsker å lære mer om årets prosjekt og organisasjonen, oppfordrer vi dere til å lese mer på nettsiden til Operasjon Dagsverk 2021. 

Hva skal BIR Bedrift bidra med?

Vi i BIR Bedrift inviterer 10 ungdommer til å rydde boss i eget valgt område. Gjennomsiktig bossekk og hansker kan dere få hos oss. Jobben dokumenteres ved å bruke en app som kan vises hvor dere har gått (Strava, FitBit e.l.), samt bilder som tas under ryddingen. Med deres tillatelse, kan bildene bli brukt på vår nettside og sosiale medier. Bossekken leveres til oss på Lønningen. Man kan ta bybanen til Flesland og gå i ca. 8 minutter. Når vi har mottatt bossekken, vil vi sørge for betaling.

Meld din interesse ved å fylle inn påmeldingsskjemaet nedenfor. Skriv gjerne litt om hvor du har lyst til å rydde og om du ønsker å rydde med en venn. Oppgi mobilnummer og/eller e-postadresse hvor vi kan nå deg.

Fristen for påmelding er onsdag 3. november. 

Sammen for en god sak.

Les mer om Operasjon Dagsverk her.

Påmeldingsskjema

Skriv gjerne litt om hvor du har lyst å rydde.