Som en av landets største leverandører av storkjøkkenutstyr, har Norrøna Storkjøkken behov for å kvitte seg med mange ulike avfallstyper. Med BIR Bedrift som totalleverandør får de fleksible og tilpassede avfallsløsninger.

Norrøna Storkjøkken leverer alt fra store ovner til kjøleskap og kaffemaskiner til hoteller, restauranter og kantiner. Med nytt utstyr følger det mye emballasje, særlig folieplast og isopor. Om kunden allerede har et kjøkken med eksisterende utstyr, tar Norrøna Storkjøkken med seg gammelt utstyr tilbake, så det blir også en del elektrisk avfall, blandede metaller og ikke minst treavfall.

- Store trepaller måtte tidligere sages opp, men BIR Bedrift er løsningsorienterte og leverte raskt en større pallekasse, forteller Filip Hag, driftsmedarbeider i Norrøna Storkjøkken.

BIR Bedrift løser også flere utfordringer for kunden.

- En av de største utfordringene er størrelsen på transportpallene våre. Volummessig tar isopor og plast også opp mye plass. Vi er dermed avhengig av de store lastebilene BIR Bedrift har for å få transportert vekk avfallet, sier Filip.

Norrøna Storkjøkken har mange ulike typer avfall, og ofte store maskiner å kvitte seg med.

Isopor, plast og transportpaller tar opp mye plass på lageret til Norrøna Storkjøkken. BIR Bedrift har funnet gode løsninger for å håndtere avfallet på best mulig måte.

Avfallsløsninger fra BIR Bedrift gjør det enkelt å holde lageret ryddig.

God oppfølging

Norrøna Storkjøkken byttet til avfallsløsninger fra BIR Bedrift i 2019, og er veldig fornøyde med servicen.

- BIR Bedrift er en fleksibel leverandør som hjelper oss å finne de løsningene vi trenger for akkurat vårt behov. Vi har mange forskjellige typer avfall og har funnet en løsning for alt, sier Filip.

Han er i tillegg svært fornøyd med god oppfølging fra både selgere og sjåfører.

- Vi får raskt tak i selgerne til BIR Bedrift om vi lurer på noe, og sjåførene er veldig hyggelige. De stikker gjerne innom og hilser på oss når de henter avfallet.

Filip Hag er godt fornøyd med kommunikasjonen med BIR Bedrifts selgere. Her med Stein Skår, salgs- og kundeansvarlig.