BIR Bedrift ønsker deg og din bedrift et riktig godt nyttår! Vi nærmer oss februar allerede, og vi håper at dere har det bra og har kommet godt i gang med det nye året. Vinteren har slått til for fullt, og viser med det sine positive og utfordrende sider.

For BIR Bedrift kan vi si at 2020 gikk så bra som det kunne med tanke på omstendighetene. Vi har hatt stabil og god drift og vant flere viktige offentlige anbud, og salget ellers har gått bedre enn man kanskje kunne forventet. I tillegg har vi svært lite frafall fra eksisterende kunder.

Covid-19 har gjort mange mer bevisst på å handle lokalt, og vi har jobbet mye med markedsføringen vår hvor vi både støtter og løfter frem andre lokale bedrifter.

En viktig del av markedsføringen er å ha en nettside som vi kan være stolt av. Derfor fikk vi i juni lansert nye nettsider for både BIR Bedrift og vårt datterselskap Bossug AS. Se birbedrift.no.

#ELBoss

Som Vestlendingenes egen miljøbedrift, er miljø og bærekraft viktige verdier for oss. Den elektriske komprimatorbilen, EL Boss, som hadde sin første arbeidsdag 1. oktober, gjør at vi oppfyller krav til utslippsfrie kjøretøy i sentrum, som den første for næringsavfall i regionen. Rekkevidden har vist seg å ikke bli nevneverdig påvirket av det kalde januarværet, så EL Boss rekker å tømme beholdere også utenfor sentrum. I tillegg står to ferske elektriske varebiler på tunet, klar til dyst! 

Nytt år betyr nye tømmeruter. Disse ligger oppdatert på vår nettside.

EL Boss i vinterlige omgivelser.

Ikke tømt på grunn av is

Vinteren er en fin tid, men gjør at det ikke alltid er like lett å nå frem til beholderne eller containerne deres. Store mengder snø på en gang fører til at beholdere og containere blir brøytet inne. Når denne snøen smelter, kommer det frem såpeglatte veier der det ikke er brøytet, saltet eller strødd sand. Da når vi ikke frem, men disse tilfellene blir registrert i vårt system og vi henter så snart det lar seg gjøre.

Vi ønsker selvfølgelig at 2021 blir et mer normalt år. Uansett er vi tilgjengelig for (digitale)møter, foredrag, rådgivning og befaringer.